2020 az újrakezdés éve

Az asztrológiában már szinte az is hagyomány, hogy minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója. 2020 a Hold éve, ahol többek között a lélek, a párkapcsolatok, a női szerepek, a gyermekszületés, a házasság és a család egyre fontosabbá válik mindenki életében. Csodálatos lehetőségeket és egyben nehéz leckéket is ígér a második évezred második évtizedének első éve. Tavaszi napfordulóval kezdődik az asztrológiai Hold éve, ami március 21. 2020-ban minden azt a célt szolgálja, hogy egyre többet foglalkozzunk majd lelkünkkel, igaz önvalónkkal. Fel kell ismerni, hogy minden a mi javunkra fog szolgálni, még ha most nehéz is. A Hold évében hozott döntéseink hosszú évekre meghatározhatják érzelmi életünket. Ez az év a lelki megtisztulás, a megújulás lehetőségét magában hordozza, és hozzásegít majd minket egy vidámabb és boldogabb élethez.

2020 Tranzitjai Asztrológia

2020 március 22-ig a saját jegyében tranzitáló Bak Szaturnusz arra tanít minket, hogy őszintén tegyünk rendet a saját életünkben, lelkivilágunkban. A Szaturnusztól sokan félünk, mert mondhatni nem egy várt, népszerű bolygó, mert leckéket ad, sokszor le is tesztel. Csendet, rendet fegyelmet követel a kapu őre majd tőlünk. Az idő minőségét is jelöli, ezért ne feledjük, hogy nincsen múlt, nincsen jövő, csak a jelen van, legyünk résen!  Nehézségeket, korlátokat okozhat nem kellemes leckéivel. De ha átmentünk a vizsgán, akkor megjutalmaz. Csak előbb leckéztet. A szaturnuszi leckék az alázat és a felelősség főleg, aminek most van itt az ideje igazán. 2020. január 12. óta távolodik a Szaturnusz a Plútótól. 2020. márciusában a Bak Szaturnusz jegyet váltott és átlépett a Vízöntő jegyébe, aminek hatására a Vízöntőket fogja először “leckéztetni”. Mindenkit érinteni fog, de akik elsőként megérzik a hatást, azok a Vízöntők és az Oroszlánok. 2020. novemberétől a Jupiter is a Vízöntő jegyébe lép, ekkor már könnyebben vesszük az akadályokat, a mostanitól könnyebb idők elé nézhetünk.

Az Asztrológiával Isten mankót adott a kezünkbe, hogy általa jobban megértsük a világ és a saját életünk működését is. Kitartást és sok-sok erőt kívánok Neked! Ebben az időszakban kizárólag online tanácsadást vállalok, ha szeretnél velem a virtuális térben kávézni és közben megfejteni a Csillagok üzeneteit, írj nekem vagy foglalj időpontot facebook oldalamon keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: