ÉN

Havasi Patrícia, a HarmoNet női magazin asztrológusa vagyok 2014-től és a Tiéd is szívesen leszek, amint kérsz időpontot a + 36 30 332 45 30 számon.

Természethez és ez egyes elemek között lezajló kölcsönhatások iránti rajongásom már kislánykoromban megmutatkozott, ezért úgy döntöttem, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki karán fogom megszerezni első diplomámat környezetmérnöki szakon.  Diplomám megszerzése után érdeklődési köröm tovább bővült: már nem csak azt kutattam, hogy mi-mire hogyan hat, hanem, hogy ki-kire miként hat. Az elemek kölcsönhatása helyett már jobban foglalkoztatott, hogy mi, emberek hogyan lépünk egymással kapcsolatba. Miért van az, hogy ameddig bizonyos emberek taszítanak, addig mások megmagyarázhatatlanul vonzanak. Így kezdtem el asztrológiával foglalkozni és az évek alatt megszerzett tudásom és tapasztalataim igazolják, hogy nincs még egy ilyen pontos módszer, ami ennyire hibátlanul mutatja két ember között létrejött, vagy épp létre nem jött kapcsolat mögött az energetikai mintázatot.

Mindig az számít, hogy benned mi, vagy épp ki, milyen hatást váltott ki, az hogy mi történt, az mellékes, csak az a mérvadó, amit benned keltett. Ezt, pedig az óra percre pontos születési időre felállított horoszkópból hibátlanul lehet látni.

Humanisztikus Asztrológiai Iskola végzett hallgatójaként jól tudom, hogy a legtöbb probléma belőlünk ered, ami lehet látható, de lehet olyan mély is, hogy láthatatlan. Láthatatlan, de nem nekem. Hiszem, hogy az önmagunkkal való szembenézés elengedhetetlenül fontos egy boldogabb élet megéléséhez. 

Több, mint 15 éve foglalkozom asztrológiával. 2014 óta a HarmoNet női magazin asztrológiai rovatának állandó szerzője vagyok, így itt is találkozhatsz legújabb írásaimmal.

A Stylemagazin, az AndYou magazin és a FashionFave magazinokban is megtalálhatóak egyes cikkeim a Hold ciklusairól és időzítés jelentőségéről, és még sok más érdekes bolygóállásról.

A Viasat TV Lakástalkshow című műsorban meghívott asztrológusként Király Linda és Király Viktor horoszkópját késztettem el és beszélgettünk róla, hogy kinek mit üzennek a csillagok.

Jellemzően egyéni asztrológiai elemzéseket vállalok, de voltam már nagyobb cégek rendezvényein is, mint meghívott asztrológus:

2019. Lidl családi nap

2018. British Telekom céges csapatépítő

2017. Szerencsejáték Zrt. céges karácsonyi rendezvénye

Green Culture nőknek szóló rendezvényein 2015 óta asztrológusként, állandó vendég vagyok.

Szívesen vállalok céges megjelenéseket is, online megrendeléseket is, akár zoomlinken, akár írásban is. Amit a legjobban szeretek és preferálok is Neked, az a személyes elemzés. Nem szeretem én sem, ha bárhol is éreztetik velem, hogy én vagyok a “kicsi” és a  mindentudó pedig a “nagy”. Ha megtisztelsz bizalmaddal  tapasztalhatod majd, hogy mindig partnerként kezelem a hozzám fordulókat, és  tudom, hogy barátságos stílusban is lehet fontos és komoly témákról beszélgetni! Ezért választottam egy csodálatos dunaparti cukrászdát, találkozásunk helyszínének, ahol vendégem vagy egy kávéra, miközben megnézzük, hogy a Csillagok mit üzennek Neked, hogy mire születtél.

Szívesen adok tanácsot a ki is vagyok én, mi az életfeladatom, mire születtem, mely területeken vannak elakadásaim/blokkjaim típusú kérdésekben. Szolár horoszkóp készítésével és szinasztriával is foglalkozom, így ha szeretnéd megtudni, hogy az adott évben milyen témák kerülnek majd fókuszba az életedben, illetve ha az érdekel, hogy egy másik emberrel milyen energiák mozgatnak keress bátran és megbeszéljük egy kávé mellett egy csodálatos helyen, hisz az Ég tudja!

%d blogger ezt szereti: