Te + Ő

Szinasztria – Kapcsolati horoszkópok

“Az emberek, különösen az igaz barátok, tükrök,

melyekben elkezdhetjük felismerni önmagunkat.”

(H. F. Weekley)

Az asztrológián belül a párkapcsolati asztrológia az egyik legkomplexebb kérdés.

Párkapcsolati asztrológiai elemzés

Az asztrológiával nem lehet magyarázni a szerelmet. De a két ember közötti energetikai mintázatot annál inkább!

Minden olyan fontos szereplő az életedben, akivel kapcsolatba kerülsz, legyen az családtag, főnök, barát, üzletfél, társ vagy egyéb személy, mind hatással vannak Rád és nem véletlen kaptad őket.

Minden kapcsolat tanulás céljából jött létre hogy tükröt tartsanak feléd, a kérdés csupán az, hogy észreveszed-e mi a lecke. Ha nem, akkor továbbra is hasonló típusú embereket fogsz bevonzani, egészen addig, amíg tudatosulnak benned azok a mintázatok, melyeken dolgoznod kell. Hogy mit kell megtanulnod az illetőtől, milyen energiák működnek köztetek, választ ad a szinasztria, ahol mindkét fél horoszkópját külön-külön is, majd összevetve vizsgálom meg.

FÉRFIAK A MARSRÓL, NŐK A VÉNUSZRÓL JÖTTEK

Szerelem a Csillagok szerint

Hiúsági kérdés, vagy sem, ha mélyen magunkba nézünk, mindannyian szeretünk sugárzónak látszani, mert imádunk tetszeni a másik nemnek és imádunk szerelmesek lenni, kapcsolatban lenni.

De mitől függ, hogy kibe leszünk szerelmesek és milyen típusú férfibe-nőbe botlunk bele állanódan?

Egyáltalán lehet-e ezeket tipizálni? És ha igen, látszik-e a horoszkópból az „én” típusom?

Az utóbbira válaszolok is, mert bizony látszik az egyéni horoszkópból, hogy kikre, azaz milyen típusokra „bukunk”, és ha a szerelmet kell kivesézni, akkor először mindig a Vénuszt és a Marsot nézzük!
A Vénusz egy horoszkópban azt mutatja meg, hogyan adjuk és hogyan fogadjuk a szeretet nőként. A Vénusz azt is jelzi, hogy esztétikai szempontból mit tartunk szépnek. Miben találunk örömet, mit szeretünk csinálni? Egy nő képletében saját magát jelzi a Vénusz, a női önképét, hogy milyennek tartja magát mint nő, mint fiatal, csábító nő (nem mint anya- azt a Hold jelzi!), milyen a szexualitása, hogyan fejeződik ki. 

A Mars pedig a nő képletében a testi vonzódást mutatja: az ideális  férfiképet, avagy jelzi, hogy kikhez vonzódunk. Persze ez ettől sokkal komplexebb, de jó hír, hogy ha ismerjük sajátunk és társunk pontos születési idejét, akkor a miértekre választ kaphatunk.

%d blogger ezt szereti: